Rioolinspectie Alkmaar

Ervaart u langdurig problemen met uw afvoer of riolering in Alkmaar? Zonder rioolinspectie is het lastig in te schatten wat het probleem is, omdat het rioleringstelsel zich onder de vloer van uw woning bevindt. U heeft al verschillende pogingen ondernomen om een eventuele verstopping op te sporen en te verhelpen. Als u hier niet in slaagt, dan kan M. Blokker Multiklus uitkomst bieden.

We zijn gespecialiseerd in het oplossen van uw rioolproblemen. Omdat een lekkage in uw buizenstelsel soms moeilijk traceerbaar is, kunnen wij rioolinspectie uitvoeren. Hiervoor beschikken wij over de juiste apparatuur. Bent u woonachtig in Alkmaar of in de omgeving van Alkmaar? Schakel dan snel één van onze monteurs in. Bel 072 - 879 60 19 of vraag een offerte aan via het contactformulier.

Hoe gaat een rioolinspectie in Alkmaar?

Bij een rioolinspectie maken we gebruik van een kleine en beweeglijke camera. Deze brengen wij in uw rioolopening en kijken zo waar het rioolprobleem zich bevindt. Op die manier is vast te stellen hoe groot de omvang is van het probleem en kunnen we een oplossing aandragen.

Rioolinspectie kan ook preventief worden ingezet om uw rioleringstelsel goed te onderhouden. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van rioolinspectie? Of wilt u direct een monteur laten komen in de omgeving van Alkmaar? Neem dan contact op met M. Blokker Multiklus. Wij informeren u graag en zijn snel ter plaatse.