Stankoverlast in Alkmaar

Heeft u last van stankoverlast in Alkmaar of omgeving? Dan is M. Blokker Multiklus u graag van dienst. Onze monteurs inspecteren, ontstoppen en reinigen bij stankoverlast. In veel gevallen bevindt het probleem zich in uw toilet, gootsteen of afvoer. Hier kunnen voorwerpen in terechtkomen, die een verstopping veroorzaken zoals frituurvet, maandverband of schoonmaakdoekjes.

Probeer met milieuvriendelijke ontstoppingsmiddelen zelf het probleem te verhelpen. Houdt de vervelende geur aan? Doe dan een beroep op uw ontstoppingsspecialist in Alkmaar.  Bel 072 - 879 60 19 of vraag een offerte aan via het contactformulier.

Stankoverlast Alkmaar door lek

Een andere oorzaak van stankoverlast kan een lek in uw rioleringsstelsel zijn. Soms is het gat zo klein dat dit met het blote oog niet is waar te nemen. Heeft u langdurig last van een rioollucht in uw woning? Dan kunt u rioolstankdetectie laten uitvoeren om te ontdekken waar het probleem zich voordoet.

Onze medewerkers hebben de juiste kennis in huis om zo snel mogelijk de oorzaak van de stankoverlast op te sporen. Zo kunnen wij uw afvoer vullen met rook. Omdat het afvoersysteem dicht hoort te zijn, is het zichtbaar waar de rook uit uw buizenstelsel ontsnapt. Meer weten over de mogelijkheden om stankoverlast tegen te gaan? Neem dan contact op met M. Blokker Multiklus in Alkmaar.