Teamfoto M. Blokker Multiklus

Aanleggen en vervangen

Wij staan in Alkmaar voor u klaar!
Een Rioleringsbedrijf
Werkzaam in Alkmaar, hoofdvestiging Egmond aan den hoef

Riolering aanleggen in Alkmaar

Als u van plan bent om een woning te bouwen of verbouwen of als uw riool vervangen moet worden, Bent u op zoek naar ondersteuning? Dan kunt u vertrouwen op de vakmannen van M. Blokker Multiklus. Onze materialen zijn van goede kwaliteit en we hebben alle benodigde kennis om de klus naar tevredenheid af te ronden. Onze expertise ligt bij het ondersteunen van klanten bij het installeren van een nieuwe riolering, het renoveren van uw riool, het vervangen van leidingen, het aanleggen van de riolering, het aanleggen en afsluiten van de afvoer en het verleggen van leidingwerk.

Een aanzienlijk deel van het rioolstelsel is niet zichtbaar aangezien het zich onder de vloeren en in de muren bevindt. Hierdoor is het extra belangrijk dat dit goed wordt aangelegd of vervangen. Dit omdat anders het breken van muren en vloeren onvermijdelijk is om het probleem op te lossen. Met de grootste zorgvuldigheid zorgen wij ervoor dat uw riolering nog vele jaren probleemloos mee kan.

Riolering aanleggen: gresbuis vervangen of gresbuis aansluiten op PVC

Oude woningen hebben vaak nog steeds gresbuizen. In het geval van een lekkage in een oude gresbuis, rijst vaak de vraag of deze kan worden vervangen door een PVC buis zonder dat de volledige riolering vernieuwd dient te worden. Geen probleem, wij werken met speciale overgangsstukken zodat niet de volledige riolering vervangen hoeft te worden.

Als er sprake is van een lekkage in een riool dat nog gresbuizen heeft, is het verstandig om een rioolinspectie te laten uitvoeren. Door middel van een rioolinspectie is het mogelijk om alle gresbuizen te onderzoeken en zo de conditie van de leidingen vast te stellen. Als de riolering van de gresbuis in een slechte staat verkeert, kan het verstandig zijn om het gehele rioolsysteem te vervangen.

Riolering vervangen in Alkmaar

Als uw riool in uw woning aan vervanging toe is vanwege lekkages op meerdere plekken, of als u dit wilt voorkomen, kan M. Blokker Multiklus u helpen met het vervangen van de gehele riolering. Indien u uw hele riool wilt laten vervangen, helpen wij van M. Blokker Multiklus u hier graag bij. Heeft u vragen over uw riolering en heeft u een advies op maat nodig? Neem dan contact met ons op via 072 879 6019.

M. Blokker Multiklus staat voor u klaar in Alkmaar
Over ons

M. Blokker Multiklus is uw dak- en rioolspecialist in de omgeving van Alkmaar. Met meer dan 10 jaar ervaring zijn wij klaar voor elke uitdaging die u voor ons heeft! Wij kunnen... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 072 879 6019

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over M. Blokker Multiklus

M. Blokker Multiklus is uw dak- en rioolspecialist in de omgeving van Alkmaar. Met meer dan 10 jaar ervaring zijn wij klaar voor elke uitdaging die u voor ons heeft! Wij kunnen u bij Blokker Multiklus voorzien van accuraat en professioneel advies bij uw projecten. Zo komt u nooit voor verassingen te staan!


Reviews van M. Blokker Multiklus

Door J.F
Op 27 april 2023
10

prima ervaring komt op tijd professioneel en vakwerk geleverd

Door marck fh nielen
Op 22 augustus 2022
10

Op basis van foto's snel een heldere offerte gekregen, was ook snel en flexibel met inplannen en hij heeft ook snel en goed twee spoelbakken vervangen. Goede vakman!

Door guus vd berg
Op 2 april 2021
10

Super bedrijf, een echte vakman. Waarvoor geen klus te gek is. Goede service.

Door De Mansies
Op 16 juni 2019
10

Marco heeft het dak van onze aanbouw geplakt en voorzien van zinken randen. Perfect uitgevoerd. 👍🏻👍🏻👍🏻

Door Albert van Leeuwen
Op 13 augustus 2017
10

Prima werk geleverd cv leiding verlengt naar de garage door 45 cm muur.