Teamfoto M. Blokker Multiklus
Werkzaam in Alkmaar, hoofdvestiging Egmond aan den hoef

Gootsteen ontstoppen in Alkmaar

Bij dagelijks gebruik van de gootsteen maakt u deze schoon voor de vaat, wast u uw handen en giet u water af tijdens het koken. Dit is bijzonder lastig als ze verstopt raakt en niet meer doorloopt, waardoor u de gootsteen niet kunt gebruiken. Als u niet in staat bent om de verstopping zelf op te lossen, kunt u M. Blokker Multiklus inschakelen om dit voor u te verhelpen.

Het is erg vervelend als uw gootsteen verstopt raakt en we zullen ons inzetten om zo snel mogelijk bij u langs te komen. Samen kunnen we een afspraak inplannen om het probleem snel te verhelpen. U kunt ons bereiken op 072 879 6019. Wij gebruiken verschillende middelen om verstoppingen op te lossen, afhankelijk van de situatie.

Mogelijke oorzaken verstopte gootsteen

Verschillende omstandigheden kunnen leiden tot een verstopping in de gootsteen. Er worden vaak diverse dingen weggespoeld door de gootsteen in de keuken, waaronder zeepresten na het handen wassen. Daarnaast komen er ook regelmatig etensresten voorbij in de afvoerbuizen. Deze etensresten zijn vaak vet en blijven vastzitten in de afvoerbuizen, wat verstoppingen veroorzaakt.

Indien de vetresten aan de randen van de afvoerleidingen blijven hangen, zal dit de doorgang vernauwen. Als deze buizen te ver verstopt zijn door vetresten, zal het water niet meer goed of helemaal niet meer door de buizen kunnen worden afgevoerd. Indien dit het geval is bij u, raden wij u aan om M. Blokker Multiklus in te schakelen om dit probleem voor u te verhelpen.

De ervaren rioleur voor al uw verstoppingen in Alkmaar!

Zelf de gootsteen ontstoppen

Sommige verstoppingen zijn zelf op te lossen, al is dat soms voor kortere periode. Als het namelijk gaat om een diepliggend probleem, zult u daar een rioleringsbedrijf voor moeten inschakelen. Voor een zelfstandige aanpak kunt u gebruik maken van een ontstoppingsveer, plopper of soda spoeling. Let hierbij wel op de dat je de afvoerbuizen niet beschadigd door een verkeerd gebruik van een van de middelen.

Toch een professional inschakelen?

Als het niet lukt om de afvoer zelf te ontstoppen of als de verstopping na een korte periode weer terugkomt, Wanneer u verstandig handelt, neemt u contact op met M. Blokker Multiklus. Wij werken professioneel en maken gebruik van de beste materialen, waardoor we de verstopping snel kunnen oplossen. Onze prioriteit ligt bij het netjes en schoon achterlaten van de werkplek, zodat u meteen weer kunt afwassen in de gootsteen. Neem voor een afspraak contact met ons op via 072 879 6019.


M. Blokker Multiklus staat voor u klaar in Alkmaar
Over ons

M. Blokker Multiklus is uw dak- en rioolspecialist in de omgeving van Alkmaar. Met meer dan 10 jaar ervaring zijn wij klaar voor elke uitdaging die u voor ons heeft! Wij kunnen... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 072 879 6019

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor gootsteen ontstoppen?

Over M. Blokker Multiklus

M. Blokker Multiklus is uw dak- en rioolspecialist in de omgeving van Alkmaar. Met meer dan 10 jaar ervaring zijn wij klaar voor elke uitdaging die u voor ons heeft! Wij kunnen u bij Blokker Multiklus voorzien van accuraat en professioneel advies bij uw projecten. Zo komt u nooit voor verassingen te staan!


Bouwgarant,VCA,VGO-keur,KOMO,Erkend leerbedrijf,NIBE Dubokeur,Keurmerk ConsuBeter

Reviews van M. Blokker Multiklus

Door J.F
Op 27 april 2023
10

prima ervaring komt op tijd professioneel en vakwerk geleverd

Door marck fh nielen
Op 22 augustus 2022
10

Op basis van foto's snel een heldere offerte gekregen, was ook snel en flexibel met inplannen en hij heeft ook snel en goed twee spoelbakken vervangen. Goede vakman!

Door guus vd berg
Op 2 april 2021
10

Super bedrijf, een echte vakman. Waarvoor geen klus te gek is. Goede service.

Door De Mansies
Op 16 juni 2019
10

Marco heeft het dak van onze aanbouw geplakt en voorzien van zinken randen. Perfect uitgevoerd. 👍🏻👍🏻👍🏻

Door Albert van Leeuwen
Op 13 augustus 2017
10

Prima werk geleverd cv leiding verlengt naar de garage door 45 cm muur.