Teamfoto M. Blokker Multiklus

Ontstoppen

Wij staan in Alkmaar voor u klaar!
Een Rioleringsbedrijf
Werkzaam in Alkmaar, hoofdvestiging Egmond aan den hoef

Oorzaak achterhalen

Wanneer u bekend bent met mogelijke oorzaken van een rioolverstopping, kunt u ervoor zorgen dat het riool in de toekomst niet verstopt raakt. Bij sommige rioolverstoppingen is een rioolinspectie vereist voordat we kunnen beginnen met het ontstoppen. Op die manier hebben we een duidelijk beeld van de oorzaak en kunnen we een doeltreffende oplossing bieden. Hierdoor krijgen we een helder beeld van wat er aan de hand is en kunnen we een passende oplossing bieden.

Bij het ervaren van een verstopping in Alkmaar of omstreken, staan wij paraat om u te helpen het probleem op te lossen! Ons streven is om zo snel mogelijk een afspraak met u te maken, zodat u niet te lang last heeft van de verstopping. Bel M. Blokker Multiklus op 072 879 6019 om een afspraak te maken met ons.

De ervaren rioleur voor al uw verstoppingen in Alkmaar!

Het riool kan verstopt raken door diverse oorzaken. Als gevolg van de overvloedige regenval kan het riool verzakken. In sommige gevallen kan er veel vuil worden opgeslagen op een lastige plek, zoals een bocht, waardoor de verstopping ontstaat.

Zelf oplossen of hulp inschakelen?

Normaliter probeert men eerst zelf de verstopping te verhelpen door middel van een plopper of ontstoppingsvloeistof. Mocht dit niet blijken te werken, kan je M. Blokker Multiklus in Alkmaar contacteren om de verstopping voor jou op te lossen. Voor het oplossen van de verstopping zal M. Blokker Multiklus verschillende technieken toepassen, afhankelijk van de soort verstopping.

Ons doel is om de overlast zo beperkt mogelijk te houden, omdat we weten dat een rioollucht erg hinderlijk kan zijn. Onze eerste stap is om de leidingen te ontstoppen met behulp van een verenmachine. Deze machine is speciaal ontworpen voor leidingen met een kleine diameter. Als deze methode niet het gewenste effect heeft, zullen wij meestal de hogedrukreiniger toepassen.

M. Blokker Multiklus staat voor u klaar in Alkmaar
Over ons

M. Blokker Multiklus is uw dak- en rioolspecialist in de omgeving van Alkmaar. Met meer dan 10 jaar ervaring zijn wij klaar voor elke uitdaging die u voor ons heeft! Wij kunnen... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 072 879 6019

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over M. Blokker Multiklus

M. Blokker Multiklus is uw dak- en rioolspecialist in de omgeving van Alkmaar. Met meer dan 10 jaar ervaring zijn wij klaar voor elke uitdaging die u voor ons heeft! Wij kunnen u bij Blokker Multiklus voorzien van accuraat en professioneel advies bij uw projecten. Zo komt u nooit voor verassingen te staan!


Reviews van M. Blokker Multiklus

Door J.F
Op 27 april 2023
10

prima ervaring komt op tijd professioneel en vakwerk geleverd

Door marck fh nielen
Op 22 augustus 2022
10

Op basis van foto's snel een heldere offerte gekregen, was ook snel en flexibel met inplannen en hij heeft ook snel en goed twee spoelbakken vervangen. Goede vakman!

Door guus vd berg
Op 2 april 2021
10

Super bedrijf, een echte vakman. Waarvoor geen klus te gek is. Goede service.

Door De Mansies
Op 16 juni 2019
10

Marco heeft het dak van onze aanbouw geplakt en voorzien van zinken randen. Perfect uitgevoerd. 👍🏻👍🏻👍🏻

Door Albert van Leeuwen
Op 13 augustus 2017
10

Prima werk geleverd cv leiding verlengt naar de garage door 45 cm muur.