Teamfoto M. Blokker Multiklus

Badkamer ontstoppen

Wij staan in Alkmaar voor u klaar!
Een Rioleringsbedrijf
Werkzaam in Alkmaar, hoofdvestiging Egmond aan den hoef

Badkamer ontstoppen in Alkmaar

In de badkamer zijn er vaak verschillende afvoeren aanwezig. Het kan voorkomen dat een van deze afvoeren verstopt raakt, wat natuurlijk erg vervelend kan zijn. Het kan voorkomen dat enkel het doucheputje verstopt raakt, maar het kan ook zijn dat de verstopping dieper in het afvoersysteem zit. Hierdoor loopt het water niet meer weg via de toilet en wastafel. Als dat gebeurt, is het verstandig om contact op te nemen met M. Blokker Multiklus.

Wanneer u te maken krijgt met ernstige rioolproblemen, blijven agressieve middelen vaak de enige oplossing voor particulieren. Helaas kunnen deze middelen vaak meer schade aanrichten dan herstellen. Het is mogelijk dat de rioleringsbuizen worden aangetast en daardoor beschadigd raken. Hierdoor neemt het risico op lekkages toe, wat alleen maar leidt tot meer problemen. Wanneer u te maken krijgt met diepgaande rioolproblemen in de badkamer, staan wij altijd voor u klaar! Wij hebben veel ervaring met het verhelpen van verstoppingen. Bel ons direct op 072 879 6019 en wij zullen snel bij u langskomen.

Oorzaken problemen badkamer

Het gebruik van verzorgingsproducten in de badkamer kan leiden tot verstoppingen. Haren spelen vaak een grote rol bij deze problematiek. Bij het gebruik van zowel de douche als de wastafel, komt er steeds meer vuil bij in de leiding. Hierdoor zal de leiding geleidelijk aan steeds meer verstopt raken en uiteindelijk helemaal dichtslibben. Onze hulp bij een verstopping in de badkamer is altijd beschikbaar. Maar voorkomen is altijd de verstandigste keuze.

Door regelmatig de putjes schoon te maken en na elke douchebeurt de haren weg te halen, kun je problemen met verstoppingen in de badkamer voorkomen. Door een kleine wijziging kan je veel geld en inspanning besparen. Als er sprake is van een beginnende verstopping in de badkamer, kan het verhelpen daarvan vaak worden gedaan door het schoonmaken van de putjes.

Verhelpen ontstopping badkamer

Wanneer u niet in staat bent om zelf het probleem op te lossen, staan wij voor u klaar om de verstopping te verhelpen bij M. Blokker Multiklus. U kunt ons bereiken op 072 879 6019. Wij zullen ons uiterste best doen om zo snel mogelijk bij u langs te komen, omdat we weten hoe frustrerend het is om uw badkamer niet naar behoren te kunnen benutten. Door onze ruime expertise kennen wij de juiste aanpak om de verstopping vaak snel en adequaat op te lossen.

M. Blokker Multiklus staat voor u klaar in Alkmaar
Over ons

M. Blokker Multiklus is uw dak- en rioolspecialist in de omgeving van Alkmaar. Met meer dan 10 jaar ervaring zijn wij klaar voor elke uitdaging die u voor ons heeft! Wij kunnen... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 072 879 6019

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over M. Blokker Multiklus

M. Blokker Multiklus is uw dak- en rioolspecialist in de omgeving van Alkmaar. Met meer dan 10 jaar ervaring zijn wij klaar voor elke uitdaging die u voor ons heeft! Wij kunnen u bij Blokker Multiklus voorzien van accuraat en professioneel advies bij uw projecten. Zo komt u nooit voor verassingen te staan!


Reviews van M. Blokker Multiklus

Door J.F
Op 27 april 2023
10

prima ervaring komt op tijd professioneel en vakwerk geleverd

Door marck fh nielen
Op 22 augustus 2022
10

Op basis van foto's snel een heldere offerte gekregen, was ook snel en flexibel met inplannen en hij heeft ook snel en goed twee spoelbakken vervangen. Goede vakman!

Door guus vd berg
Op 2 april 2021
10

Super bedrijf, een echte vakman. Waarvoor geen klus te gek is. Goede service.

Door De Mansies
Op 16 juni 2019
10

Marco heeft het dak van onze aanbouw geplakt en voorzien van zinken randen. Perfect uitgevoerd. 👍🏻👍🏻👍🏻

Door Albert van Leeuwen
Op 13 augustus 2017
10

Prima werk geleverd cv leiding verlengt naar de garage door 45 cm muur.