Teamfoto M. Blokker Multiklus

Rioolreiniging

Wij staan in Alkmaar voor u klaar!
Een Rioleringsbedrijf
Werkzaam in Alkmaar, hoofdvestiging Egmond aan den hoef

Rioolreiniging Alkmaar

Bij M. Blokker Multiklus kunt u terecht als u op zoek bent naar een betrouwbaar en gespecialiseerd bedrijf om uw riool te onderhouden. Wij staan voor u klaar. Voor professionele assistentie bij het onderhouden van uw riolering door middel van reiniging, bent u bij ons aan het juiste adres. Voor het reinigen van uw riool kunt u ons bereiken op 072 879 6019.

Rioolreiniging als preventieve methode

Het gebeurt vaak dat rioolproblemen plotseling de kop opsteken. Dit is erg vervelend, aangezien bepaalde afvoeren dan vaak (tijdelijk) niet bruikbaar zijn. Preventieve rioolreiniging en doorspoeling zorgen ervoor dat u geen last krijgt van verstoppingen en de onvoorziene kosten die daarbij komen kijken. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om periodiek rioolonderhoud te laten uitvoeren in de vorm van reiniging. Hoewel dit niet verplicht is, raden wij dit ten zeerste aan ter preventie van problemen met uw riool.

Merk u op dat het water in bepaalde afvoeren trager dan normaal wegstroomt? Indien het probleem zich op meerdere plekken voordoet, is het verstandig om uw riool te laten schoonmaken. Zorg ervoor dat u niet geconfronteerd wordt met onverwachte verstoppingen en behoud het gebruik van al uw afvoeren door het riool preventief te reinigen.

Als ervaren rioleringsbedrijf, helpen wij u zo van uw rioolstank af in Alkmaar!

Rioolreiniging in Alkmaar

Voor een probleemloze waterafvoer en het voorkomen van verstoppingen is een goed onderhouden riolering noodzakelijk. Het ontstaan van een verstopping kan worden veroorzaakt doordat papier, etensresten en andere zaken langzaam een slib in de afvoerbuizen veroorzaken. Indien de leidingen te ver zijn verstopt, kunnen er ontstoppingen ontstaan. Dit is erg vervelend omdat je dan geen gebruik kunt maken van die specifieke afvoer(en).

Wanneer u geconfronteerd wordt met afvoeren die niet meer goed te gebruiken zijn vanwege een verstopping. Heeft u te maken met een verstopping? Bel dan naar 072 879 6019 en M. Blokker Multiklus zal zo snel mogelijk bij u langskomen om het probleem grondig op te lossen. Onze vakmensen werken met hoogwaardige materialen en technieken om te voorkomen dat de riolering beschadigd raakt. Wij zorgen ervoor dat de werkplek altijd schoon en opgeruimd achtergelaten wordt, zodat u direct weer gebruik kunt maken van de afvoer.

M. Blokker Multiklus staat voor u klaar in Alkmaar
Over ons

M. Blokker Multiklus is uw dak- en rioolspecialist in de omgeving van Alkmaar. Met meer dan 10 jaar ervaring zijn wij klaar voor elke uitdaging die u voor ons heeft! Wij kunnen... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 072 879 6019

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over M. Blokker Multiklus

M. Blokker Multiklus is uw dak- en rioolspecialist in de omgeving van Alkmaar. Met meer dan 10 jaar ervaring zijn wij klaar voor elke uitdaging die u voor ons heeft! Wij kunnen u bij Blokker Multiklus voorzien van accuraat en professioneel advies bij uw projecten. Zo komt u nooit voor verassingen te staan!


Reviews van M. Blokker Multiklus

Door J.F
Op 27 april 2023
10

prima ervaring komt op tijd professioneel en vakwerk geleverd

Door marck fh nielen
Op 22 augustus 2022
10

Op basis van foto's snel een heldere offerte gekregen, was ook snel en flexibel met inplannen en hij heeft ook snel en goed twee spoelbakken vervangen. Goede vakman!

Door guus vd berg
Op 2 april 2021
10

Super bedrijf, een echte vakman. Waarvoor geen klus te gek is. Goede service.

Door De Mansies
Op 16 juni 2019
10

Marco heeft het dak van onze aanbouw geplakt en voorzien van zinken randen. Perfect uitgevoerd. 👍🏻👍🏻👍🏻

Door Albert van Leeuwen
Op 13 augustus 2017
10

Prima werk geleverd cv leiding verlengt naar de garage door 45 cm muur.